ANA SAYFA > SPOR > Cihan Büyükoral: Ya çözüm bul, ya da çekil

Cihan Büyükoral: Ya çözüm bul, ya da çekil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cihan Büyükoral: Ya çözüm bul, ya da çekil

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Cihan Büyükoral, kulübün durumu için yönetimin üzerine düşen görevleri yapması gerektiğini belirterek Başkan Mutlu Altuğ'a, ''Ya çözüm bul, ya da çekil'' çağrısı yaptı.

Futbol takımına yeni puan silme cezaları gelmemesi için haftaya Kovalchuk, Shukurov gibi eski oyunculara yapılması gereken ödemeler olduğunu hatırlatan Büyükoral, "Yönetim görevlerini acilen yapmalı. Ödemeler son ana bırakılmamalı. Sorumluluk yönetimin üzerinde. Yapamıyorsa çekilmesi veya çözüm bulması lazım. Kulübe talip olan varsa önünü tıkamamak gerekir. Kararı camia verecek" dedi.

Kongrede üyelerden yüzde 10'nun imzasıyla seçimli genel kurul kararı alınabileceğini hatırlatan Büyükoral, "Yönetimin kongre kararını alırken koyduğu, 'Gündeme başka ekleme yapılmaması' maddesi Dernekler Kanunu'da göre geçersiz. Talip olan varsa bir formül bulunur ama bu kritik süreçte yönetim boşluğu da olmamalı. Şirketleşme için gayrı ciddi teklifler geldi. Camia içinden de hazırlık yapanlar var. Hazırlık yapan varsa Yaşar Holding'le de bir araya gelip yol haritası belirlemeli. Kulüp için kim elini taşın altına koyarsa kucak açıp destek olmalıyız" diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Güven'den Ak Parti'li Delican'a ''Kocaoğlu'' teşekkürü
Sonraki Haber Karşıyaka Spor Kulübü Yönetimi istifa etti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?