ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka FİBA'dan kiralık yerli oyuncu için destek istedi

Pınar Karşıyaka FİBA'dan kiralık yerli oyuncu için destek istedi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka FİBA'dan kiralık yerli oyuncu için destek istedi

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar, transfer yasağını kaldırmak için FIBA'nın Cenevre'deki merkezinde yetkililerle görüştü.

İsviçre'de Şampiyonlar Ligi'nin toplantısına Pınar Karşıyaka adına katılan Selim Çınar, FIBA yetkilileriyle görüştü. Geçen ay transfer yasağının ikinci taksitini ödeyemeyip yeniden yasaklı duruma düşen ve takviye yapabilmek için eski oyunculara 1.8 milyon TL civarındaki kesinleşmiş borcunu yatırması gereken kulübün FIBA'yla yapılabilecek formülleri konuşuldu.
Genel Menajer Çınar, FIBA yetkililerinden yerli statüsünde kiralık olarak oyuncu transferi yapmalarının önünün açılmasını istedi. FIBA'nın Karşıyaka'nın teklifine önümüzdeki günlerde cevap vereceği ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Şirketleşme için Yaşar Holding ile görüşme yapıldı
Sonraki Haber Karşıyaka'da park cinayeti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?