ANA SAYFA > SPOR > Şirketleşme için Yaşar Holding ile görüşme yapıldı

Şirketleşme için Yaşar Holding ile görüşme yapıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şirketleşme için Yaşar Holding ile görüşme yapıldı

Şirketleşme için ön çalışmalara hız veren Karşıyaka'da seçilen komite, ikinci görüşmeyi Yaşar Holding'le yaptı.

İlk toplantıyı kulübe mali genel kurulda iyi niyet mektubu sunan, patronu Türk olan Hollanda merkezli Infinite Group'la yapan şirketleşme komitesine başkanlık yapan Eski Başkan ve Adalet eski bakanı Hasan Denizkurdu, Yaşar Holding'in Yönetim Kurulu Başkan Vekili Feyhan Yaşar'la olumlu bir görüşme yaptıklarını açıkladı.
Karşıyaka, kulübe 60 yıldır karşılıksız mali destek veren, 20 sezondur da basketbolun isim sponsoru olan holdingle önümüzdeki günlerde yeniden şirketleşmeyle ilgili bir araya gelecek. Daha önce adı geçen Rus firmasıyla henüz bir görüşmenin gündemde olmadığını belirten Hasan Denizkurdu, "Hollanda firmasıyla görüşme süreci başladı. Kulübün borç yapısıyla ilgili avukatları bilgi alacak. Tekrar görüşeceğiz. Camia içinden de kulüple ilgili projesi olan herkese görüşmek için kapılarımız açık" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 15 gün su kesilecek...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka FİBA'dan kiralık yerli oyuncu için destek istedi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?