ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da dart heyecanı yaşandı

Karşıyaka'da dart heyecanı yaşandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da dart heyecanı yaşandı

İzmir Valiliği ortaklığında, İzmir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafından yürütülen “Sağlıklı Yaşamı Destekleyen Fiziksel Aktivite Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması (DEVHEPA)” isimli, Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'in koordinasyonluğundaki Erasmus+ Spor Projesi’ etkinliğinde Karşıyaka'da düzenlenen "Kurumlararası Dart Birincilikleri" büyük ilgi gördü.

Bostanlı Gode Cengiz Spor Tesisleri Bostanlıspor Dart Alanında yapılan "DEVHEPA Kurumlararası Dart Birincilikleri"ne katılan ve ilk kez dart oynayan kurum müdürleriyle amirleri, "Biz dartın bu kadar heyecanlı ve zevk veren bir spor branşı olduğunu bilmiyorduk. Bundan böyle dart sporu yapacağız" dediler.
Bireysel olarak ok atan, gruplara ayrılan, takım yarışması yapan kurum müdür ve amirlerinin mücadelesi sembolik olarak berabere bitti. Karşılaşmaya katılan ve ilk kez dart oynayan Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yıldıray Çığırgil, "dartın bu kadar zevkli ve heyecanlı olacağın tahmin etmiyorduk. Bayan doktorlarımız da zevkle oynadı ve onlar da çok sevdi. İlk etapta yeni bir turnuva yapılması için Bostanlıspor'a ricacı olduk" dedi. İlçe Tarım Müdürü İsmail Emetli de duyguklarını şöyle dile getirdi: "çok keyif aldığımız bir yarışma oldu. Dart sporunun bize bu kadar keyif ve zevk vereceğini tahmin edemezdim." Karşıyaka Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Musa Yelek, Bostanlıspor'un çeşitli spor branşlarında başarıyla spor yaptığını ve dartı da ilk yapan gençlik spor kulübü olduğunu ifade ederek, "Bostanlıspor Karşıyaka'nın göz bebeği amatör bir spor kulübümüz. DEVHEPA Organizasyonuna da katılarakj bizleri mutlu etti. Dartı da bu kez kurum çalışanlarına da tanıttı" dedi.
DEVHEPA Erasmus+ Spor Projesi Avrupa Spor Haftası (EuropeanWeek of Sport-EWOS) Etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel'in koordinasyonluğundaki organizasyona Bostanlıspor Kulübü'nün katkı verdiğini, üstlendiği kurumlararası dart turnuvasının dart sporunu da tanıtımına yardımcı olduğunu ifade eden Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, "En kısa zamanda yeni bir organizasyon yapacağız. Dartı spor olarak yapmak isteyenleri Bostanlıspor'a davet ediyoruz. Gençler ve çocuklara yönelik de spor okulu açıyoruz" dedi.   
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Efes galibiyetiyle başladı
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?