ANA SAYFA > SPOR > +55 Erkeklerde Göktunalı şampiyon

+55 Erkeklerde Göktunalı şampiyon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
+55 Erkeklerde Göktunalı şampiyon

Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası'nda +55 Erkekler Finali, bu akşam Gode Cengiz Spor Tesisleri Bostanlıspor Tenis Kortlarında oynandı.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü tarafından Karşıyaka'da ilk kez düzenlenen, Migros, Damla Su, Karşıyaka Haber Gazetesi, www.karsiyakahaber.com, Köfteci Ramiz, Karşıyaka Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü'nün katkılarıyla yapılan Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası'nda +55 Erkekler Finalinde Cihangir Arıkan'ı 6/1 ve 6/2'lik setlerle 2-0 yenen Ertuğrul Göktunalı şampiyon oldu.
Kortlarımızda oynanan maçtan sonra Şampiyon Ertuğrul Göktunalı'ya kupa ve Migros ödülünü Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Avni Erboy, 2. olan Cihangir Arıkan'a kupasını turnuva direktörü Muharrem Döker verdi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da sponsor futbol şube başkanı istifa etti...
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın rakibi belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?