ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Belediyesi Tiyatro Kursu final yaptı

Karşıyaka Belediyesi Tiyatro Kursu final yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Belediyesi Tiyatro Kursu final yaptı

Türk Tiyatrosu’na 22 yılda yüzlerce yetenekli oyuncu kazandıran Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, bu yaz da 103 kişiyi sahneyle tanıştırdı. İki buçuk ay boyunca tiyatro eğitimi gören kursiyerler, muhteşem bir final gösterisinin ardından törenle sertifikalarını aldı.

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu tarafından yaz döneminde düzenlenen tiyatro kursu iki buçuk ay sürdü. 10-14 ve 15-35 yaş gruplarına yönelik olarak gerçekleştirilen eğitimlere toplam 103 kişi katıldı. Kursiyerler, Ziya Gökalp Kültür Merkezi’nde Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar ve ekibinden ders alma imkanı buldu. Kursiyerlere; ses-ritim, diksiyon, beden dili, doğaçlama, mimik, rol, karakter eğitimleri verildi.

Çocuk ve Yetişkin kategorilerinde eğitimlere katılan çiçeği burnunda tiyatrocular, final gösterilerinde sergiledikleri performansla ayakta alkışlandı. Eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika da verildi. Karşıyaka Belediye Tiyatrosu, yeni tiyatro sezonu öncesinde de çalışmalarına başladı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Sanatın her alanını destekliyor, tiyatroya da ayrı bir önem veriyoruz. Yaz kurslarımıza 22 yılda 2 binden fazla oyuncu adayı katıldı, onlarcası konservatuvarı kazandı, hayallerine doğru adım attı. Tiyatroya gönül verenlerin yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunovic: Taraftara layık bir takım olacağız
Sonraki Haber Kanı dışarı, eti içeri olmasın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?