ANA SAYFA > SPOR > Atatürk Stadı'nda karar kılan Kaf Kaf'ta kombine fiyatları belli oldu

Atatürk Stadı'nda karar kılan Kaf Kaf'ta kombine fiyatları belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Atatürk Stadı'nda karar kılan Kaf Kaf'ta kombine fiyatları belli oldu

Karşıyaka'da futbol takımının yeni sezonda uygulanacak kombine bilet fiyatlarını ile iç saha maçlarının stadı belli oldu.

Futbola sponsor bulunmasına rağmen bir an önce gelir elde etmeyi planlayan yeşil kırmızılılar, kombine kartları, 17 Ağustos'ta yapılacak forma tanıtımına yetiştirmeyi planlıyor.
Öğrenci kombine bilet ücreti 100 TL olarak belirlenirken kapalı tribün kombineleri forma hediyeli 355 TL, formasız 275 TL'den satılacak.
İç saha maçlarını Atatürk Stadı'nda oynamayı son karar olarak veren Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim kurulu, protokol tribünü için 1912 TL'ye VIP bilet, protokolün alt tribünü için 912 TL'ye ise B kombine biletleri basılacak. VIP ve B kombine alanlara forma hediye edilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka açılışı Anadolu Efes ile yapacak
Sonraki Haber Karşıyaka'da Orman Yangını...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?