ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı 3 futbolcu ödeme bekliyor...

Karşıyakalı 3 futbolcu ödeme bekliyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı 3 futbolcu ödeme bekliyor...

Karşıyaka'da Battal, Mustafa Değirmenci ve Anıl geçen sezondan kalan alacaklarının bu hafta ödenmesini bekliyor.

Karşıyaka Spor Kulübü yönetimi Yaşar Holding'in kulübe aktardığı karşılıksız 1 milyon TL'lik kaynak ve CBS'den basketbol şubeye gelen 300 bin TL'lik çek, kendi içinden oluşturduğuu söylenen 300 bin TL. ile Mustafa Aşan, Onur, Arif, Metin, Hakan, Fatih, Ali Say, Tayfun, Abdülhamit, Can Erdem ve Mahmut'un geçen sezondan kalan alacaklarını kapatıp, peşinatlarını yatırmıştı.
Yönetim, şimdi de ödeme bekleyen 3 futbolcu olan Battal'ın geçen sezondan 88 bin TL, Mustafa Değirmenci'nin 58 bin TL, Anıl'ın ise 100 bin TL alacağını sponsor Pehlivanoğlu İnşaat kanalıyla ödemeyi planlıyor.
Ayrıca, altyapı patentli gençlerin ödemelerini futbol şubeye sponsor olan HB Pehlivanoğlu İnşaat üstleneceğini, kaleci Erhan'ın da sözleşmesinde iyileştirme yapılacağını açıklamıştı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir koli mutluluk
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'nın yeni transferi Milli Takımdan çıkarıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?