ANA SAYFA > SPOR > Başkan Altuğ, Kore'ye giderek Hogue'yi getirecek...

Başkan Altuğ, Kore'ye giderek Hogue'yi getirecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Altuğ, Kore'ye giderek Hogue'yi getirecek...

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ, geçen hafta Güney Kore Ligi'nden Goyang Orions'la sözleşme imzaladığı ortaya çıkan Dustin Hogue'un transferi için yarın Kore'ye gidecek.

Karşıyaka'nın Hogue'la her konuda anlaşıp Kore temsilcisiyle temasa geçtiği, pazartesi günü Orions yönetimiyle görüşerek oyuncunun serbestlik kağıdını alacağı öğrenildi. Goyang Orions'tan ayrılan Hogue, Seul kentinde Karşıyaka'yı bekliyor. Orions kulübü, geçen hafta Karşıyaka'ya mail yoluyla ulaşıp son olarak İtalya'da Dolomiti Energia Trento'da oynayan 25 yaşında, 1.98 boyundaki Dustin Hogue'la kendilerinin sözleşme imzaladığını bildirmişti.

Pınar Karşıyaka'da Hogue transferiyle bizzat ilgilendiğini söyleyen Altuğ, "Geçen hafta sadece resmi olmayan bir sosyal medya paylaşımımızın iyi niyetli olmadığına inandığımız kesimlerce, konunun Karşıyaka marka değerine zarar verecek boyutlara çekildiğini izledik. Karşıyaka basketbol şubesi hiçbir zaman iddasız olmamıştır ve şartlar ne olursa olsun hedefi hep yüksektir. Son derece uyumlu çalıştığımız basketbol şubemizle 2015-16 sezonundan kalan oyuncu alacaklarından kaynaklı transfer yasaklarına rağmen camiamızı heyecanlandıracak, iddalı bir takım kuracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bu konuda farklı düşünceler yaymaya çalışanlara Ufuk Sarıca önderliğinde kurulan şampiyon takımımızın kimin çabaları ile oluşturulduğunu hatırlatmak isterim" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan yeni kampanya...
Sonraki Haber Şevket Pehlivan futbolcularla tanıştı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?