ANA SAYFA > EĞİTİM > Burs aldığı siteyi ziyaret etti

Burs aldığı siteyi ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Burs aldığı siteyi ziyaret etti

Karşıyaka Belediyesi tarafından sürdürülen ve Avrupa'nın en iyi sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Karşıyaka'nın Filizleri’nden burs alan Okan Ayar, Katip Çelebi Üniversitesi Makine Mühendisliği'ni bitirdikten sonra, kendisine burs veren Nar Evleri Sitesi sakinlerini ziyaret etti. Site sakinlerine eğitimine sundukları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Site sakinleri, üç yıl boyunca burs vererek eğitimine önemli katkı sağladıkları Okan'ı bağırlarına bastı. Bundan sonraki süreçte de Okan gibi başarılı ve ihtiyaç sahibi gençlere yardım edeceklerinin sözünü veren site sakinleri, ileriki yıllarda, ihtiyaç sahibi diğer üniversiteliler için Okan'dan da aynı özveriyi ve sağduyuyu beklediklerini iletti. Vefa ve gururun buluştuğu bu ziyarette duygusal anlar da yaşandı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Türkiye'de en büyük sorunlardan bir tanesi ne yazık ki eğitim alanında yaşanıyor. Üniversitelilerimizi; cemaatlerin, tarikatların ya da farklı grupların boyunduruğu altına sokmamak için Karşıyaka'nın Filizleri Projesi'ni sürdürüyoruz. Bu destekle üniversiteyi tamamlayan gençlerimizin vefa duygusuyla, kendilerine burs veren aileleri unutmaması da bizim için ayrı bir mutluluk. Projeye katkı sunarak burs desteği veren tüm Karşıyakalılara minnet borçluyuz, daha fazla apartmanın destek vermesini bekliyoruz" dedi.

Nar Evleri Site Yöneticisi Fikret Berber de bundan sonraki süreçte Okan gibi başarılı üniversite öğrencilerine destek olmaya devam edeceklerini söyledi. Makine Mühendisi olan Okan Ayar ise eğitim döneminde kendisine burs desteği veren Nar Evleri Sitesi sakinlerine teşekkür ederek "Bana duyduğunuz güveni boşa çıkartmayacağım, size layık bir yurttaş olacağım" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Altuğ gece yarısı kampa gitti...
Sonraki Haber Sponsorluğun bedeli belli oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?