ANA SAYFA > SPOR > HB Pehlivanoğlu: KSK futbolu özerk olacak...

HB Pehlivanoğlu: KSK futbolu özerk olacak...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
HB Pehlivanoğlu: KSK futbolu özerk olacak...

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ'un sürpriz yapıp HB Pehlivanoğlu İnşaat ile sponsorluk anlaşması imzalamasının ardından kulüpte ilginç gelişmeler yaşanmaya başladı.

Başkan Altuğ'un uzatma opsiyonlu olarak 1 yıllık sözleşme imzaladığı HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Pehlivan, futbol şubesini özerk hale getirerek kendi başkanlığında bir yönetim kuracağını açıklaması bomba etkisi yarattı…
Doğma büyüme Karşıyakalı olduğunu söyleyen, geçen sezon da Göztepe futbol ve hentbol takımına forma reklamı veren  Pehlivan, "Teknik Direktör Atilla Güneş çocukluk arkadaşım. İmzaladığımız sözleşme isim sponsorluğunu da kapsıyor ama ilk sezon Karşıyaka'nın önüne ismimizi koymak gibi bir düşüncemiz yok" dedi.
Yeni yapılanmada futbol şubesinin kulüpten ayrılacağını ifade eden Şevket Pehlivan, "Futbol takımının sezonluk tüm maliyetini biz üstleneceğiz. Kendi yönetimimi oluşturup, futbolun her şeyiyle bizzat ilgileneceğim. Yani şirket olarak hem kulübe sponsor olduk hem de şubeyi devraldık. İlk hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak ve takımı devre arasında ilk 5 içinde görmek olacak. Diğer taraftan transfer yasağını kaldırabilmek için de çalışmalar yapacağız" diye konuştu.
Pehlivanoğlu Süpermarket'lerinin sahipleriyle hiç bir akrabalık bağının bulunmadığını, arada yalnız isim benzerliğinin olduğunu belirten Şevket Pehlivan, sponsorluk anlaşmasının detaylarını haftaya açıklayacaklarını söyledi.
Pehlivan, sponsorluk ve şube yönetimini devralmasının maddi boyutunu açıklamadı.
Karşıyaka ile sponsorluk anlaşması imzalayıp futbol şube yönetimini devraldığını açıklayan HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Pehlivan, geçen sezon Göztepe'ye de sponsorluk desteği verdi. HB Pehlivanoğlu İnşaat, 10 Eylül 2016'da imzalanan anlaşma doğrultusunda futbol takımının şortuna, hentbol takımının da formasının sırtına şirketin logosunu koydurdu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dikili’de 3x3 sokak basketbolu maçları nefes kesti
Sonraki Haber Başkan Altuğ'dan Pehlivan'ın açıklamasına sert tepki...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?