ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'yı ''Latin havası'' sardı...

Karşıyaka'yı ''Latin havası'' sardı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'yı ''Latin havası'' sardı...

Karşıyaka Belediyesi’nin ücretsiz olarak düzenlediği ‘Latin Dansları’ kursları, 7’den 70’e her kesimden büyük ilgi gördü. Eğitmenler eşliğinde dans tekniklerini öğrenen katılımcılar, günlük yaşamın stresini atma fırsatı da buldu. Yılın ilk yedi ayında, bin 460 kursiyer Latin dansları kursuna katıldı.

Hobi kurslarıyla sosyal yaşama renk katan Karşıyaka Belediyesi, ‘Latin Dansları’nı da Karşıyakalıların ayağına getirdi. 2017 yılı içinde İsmail Cem, Ahmet Piriştina ve Bülent Ecevit Kültür Merkezleri’nde ücretsiz olarak açılan kurslar, dans tutkunlarının gözdesi oldu. Katılımcılar arasında; çocuklar, lise öğrencileri, ev hanımları ve emekliler gibi her kesimden Karşıyakalılar yer aldı. Yılın ilk 7 ayında, bin 460 kursiyer Latin Dansları Kursu’na katılım gösterdi.

Eğitimlerde; Salsa, Bachata, Arjantin Tango gibi Latin kökenli salon dansları öğretiliyor. Bir yandan eğlenip günlük yaşamın stresinden uzaklaşan katılımcılar, bir yandan da spor yapıp form tutuyor. Yoğun katılımla devam eden kurslar, Mayıs ayında final gösterileriyle sona erecek.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Daha yaşanabilir ve mutlu bir kent yaratmak için çıktığımız yolda, sosyal ve kültürel yatırıma büyük önem veriyor, ücretsiz hizmetlerle fırsat eşitliği yaratıyoruz. Binlerce kişiye, farklı branşlarda kurs imkanı sağlıyoruz. Latin Dansları da en keyifli ve yoğun ilgi gören kurslarımızdan biri oldu. Her yaştan yüzlerce yurttaşımız, yeteneklerini keşfetme ve geliştirme imkanı buldu. Sosyal belediyecilik anlayışımızla, insan odaklı hizmetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 9 puan silinme korkusu...
Sonraki Haber Karşıyaka’da 15 kaçak Suriyeli yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?