ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da 9 puan silinme korkusu...

Karşıyaka'da 9 puan silinme korkusu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 9 puan silinme korkusu...

Karşıyaka'da ağustos ayının son haftasında başlayacak lig maratonu öncesi Karşıyaka'yı lige eksi 9 puanla başlama korkusu sardı.

Eski futbolcu ve teknik adamlarına kesinleşmiş 13 milyon TL'ye yakın borcu nedeniyle transfer yasağı bulunan yeşil kırmızılılar, Ulusal Kulüp Lisansını şu ana kadar yenileyemedi.
Türkiye Futbol Federasyonu, lisans yenileyemeyen kulüplere verilen ek süreyi yaptığı toplantıyla 31 Temmuz'dan 20 Eylül'e kadar uzatırken, hukuki, sportif, altyapı ve mali kriterleri eksiksiz yerine getirmesi zor görünen Karşıyaka, son anda bir mucize olmazsa, bu yüzden 3 puan silme cezası alacak.
2012-13 sezonunda verilen ve 2014-15 sezonunda uygulanacağı açıklanan 1 puan silme cezası önce ertelenen, ardından kaldırılan Karşıyaka, son iki sezonda ise ek sürenin bittiği gün Ulusal Kulüp Lisansı alarak cezadan kurtuldu.
Yeşil-kırmızılıların uykularını kaçıran bir başka önemli konu ise 2012-13 sezonunda forma giyen Emmanuel Banahene'nin ödenmeyen alacağından kaynaklanan sorun. Kulüpten 49 bin 500 Euro alacaklı olan Ganalı golcünün FIFA'ya açtığı dava sonuçlandı. Faizlerle birlikte 60 bin Euro'ya yaklaşan bu para ödenmediği takdirde FIFA kanalıyla yeşil kırmızılı kulübe 3 ile 6 puan arasında ceza gelebileceği öğrenildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Altuğ'un danışmanı Şen geri adım attı...
Sonraki Haber Karşıyaka'yı ''Latin havası'' sardı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?