ANA SAYFA > GÜNDEM > Eşini öldüren polise 20 yıl ceza…

Eşini öldüren polise 20 yıl ceza…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Eşini öldüren polise 20 yıl ceza…

Karşıyaka’da boşanmak isteyen eşini tabancayla vurarak öldüren emekli polis memuru, 20 yıl hapis cezasına mahkum edildi.

Karşıyaka 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık emekli polis memuru Erbil N, öldürülen Müzeyyen N'nin (55) yakınları ve taraf avukatları katıldı. İddia makamı, sanığın cezai ehliyetinin olduğu, cinayeti işlediğine ilişkin samimi ikrarı, tanıkların beyanı ve toplanan delillerin göz önünde bulundurularak Erbil N'nin cezalandırılması yönünde mütalaa verdi.
Savcı, kızı Rabia N'yi silahla tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında kamu davası açılan sanığın bu suçtan ise beraatini istedi. Son sözü sorulan sanık Erbil N, bir anlık öfkeyle meydana gelen bu olay nedeniyle çocuklarından özür dilediğini belirtti. Mahkeme heyeti, Müzeyyen N'yi "kasten öldürmek" suçundan ağırlaştırmış müebbet hapis cezası verdiği sanığa, "haksız tahrik" ve "iyi hal" indiriminde bulunarak 20 yıl hapis cezası verilmesini kararlaştırdı. Heyet, kızı Rabia N'yi silahla tehdit ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan sanığın atılı suçu işlediği sabit olmadığından beraatına karar verdi.
Öldürülen kadının ailesinin avukatı Ayşe Söyleyici, kararı temyiz edeceklerini söyledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir Büyükşehir'den engelliler ve aileleri için iftar sofrası...
Sonraki Haber KSK toplantısı, gergin başladı sakin bitti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?