ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı

Pınar Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka transfer yasağını kaldırdı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde cumartesi günü Tofaş ile yeni sezonun ilk maçını oynayacak Pınar Karşıyaka, transfer yasağını kaldırdı.

FIBA'yla görüşerek kesinleşmiş eski borçlarını taksitlendiren yeşil-kırmızılılar, ilk taksidi ödeyerek yeni transferlerine lisans çıkarmanın yolunu açtı. 
Yeni bir ekip kuran, lisanslarının çıkması için ödeme yapması gereken Pınar Karşıyaka taksidi ödedi ve yeni oyuncularının lig ve 17 Ekim'de başlayacak FIBA Europe Cup'ta forma giymelerinin önündeki engeli de kaldırmış oldu.
20 yıldır isim sponsoru olan Yaşar Holding'le sponsorluk sözleşmesini yenileyen Karşıyaka, sezon öncesi oyunculara maaş ödemelerini de yaptı. Karşıyaka, sezon öncesi tek eksik olarak kalan yeni transferlerden Sek Henry'nin ülkesi Amerika’da hastaneye kaldırıldığı için gün içerisinde binecek olduğu uçağı kaçırdığından Karşıyaka'ya gelmesi yine ertelendi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP’li Sertel, yerel basının sorunlarını Meclis’e taşıdı
Sonraki Haber Mustafa Aşan'a ağır ceza yolda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?