ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'nın Umut'u Yelken Laser Radial'de 3. sırada...

Karşıyaka'nın Umut'u Yelken Laser Radial'de 3. sırada...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Umut'u Yelken Laser Radial'de 3. sırada...

Türkiye Yelken Federasyonu'nun düzenlediği TYF Kış Kupası Fethiye'de devam ediyor. Bugün yapılan 3. gün yarışları sonunda Karşıyaka'dan Umut Efe Alpkoçak Laser Radial'de 3. sıraya yerleşti.

32 yelkencinin yarıştığı bu sınıfta Karşıyaka Spor Kulübü'nü  tek başına temsil eden Umut Efe Alpkoçak, 3. gün başarılı bir yarışla 3. sırada yer aldı.
3. gün Karşıyakalı yelkencilerden en iyi 2. dereceyi laser 4.7 sınıfında Alican Uğurlu yaptı ve 5. sırayı aldı. 83 yelkencinin mücadele ettiği bu sınıfta Karşıyakalı sporcuların aldıkları dereceler şöyle:
Uygar Kızılkaya 7., Demir Altay 20 . Derin Baytur 21., Zeynep Tuncalı 34., Lara Nalbantoğlu 49., Efe Tosun 62., Şimal Özden 64.
275 optimistcinin katıldığı yarışta ise Karşıyaka'dan en iyi dereceyi 11. olarak Turgut Gürbüz elde etti. 3. gün optimist yarışlarında Karşıyakalı sporcuların dereceleri şöyle oldu:
Ateş Acar 42., Yaren Güler 63., Eyüp Demir Özdemir 98., Ertan Yalın Köseler 106., Umut Sezer 115., Cem Pepeye 163., Sude Akyazı 173., Batu Teke 180.

Fotoğraflar: Sedat Yılmaz (TYF)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın genç kızları Arkas'a şans tanımadı
Sonraki Haber Zübeyde Ana’ya Selanik toprağı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?