ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'dan yeni kampanya...

Pınar Karşıyaka'dan yeni kampanya...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'dan yeni kampanya...

İsim sponsoru Yaşar Holding'e yaptığı bütçe artışı talebinden olumlu yanıt alamayan Pınar Karşıyaka, şube gelirlerini artırmak için kampanya başlattı.

"Birlikte daha güçlüyüz" sloganıyla startı verilen kampanya doğrultusunda taraftarları sezon öncesi çıkacak VIP kart ve kombine almaya, reklam konusunda destek olmaya davet eden Şube Başkanı Serdar Işıldar, "Karşıyaka destekçileriyle güçlenecek. Camiamıza, 'Sen de salonda yerini al' çağrısı yapıyoruz" dedi.

CMS Jant'ın yanında Larissa Göl Evleri ve Alsancak Koleji'yle de reklam anlaşması yaptıklarını açıklayan Işıldar, "Takım yemeklerimizi sponsorumuz Fratelli la Bufala karşılayacak. Konaklama sponsorumuz yine Mövenpick Otel olacak. Transfer yasağını kaldırmak için bütçeden kaynak ayıracağız. Bütçe artışı talebimize yanıt alamadık ama reklam ve sponsorluk desteklerini artırıp hedefimizdeki iddialı takımı kurmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sponsorluğun bedeli belli oldu
Sonraki Haber Başkan Altuğ, Kore'ye giderek Hogue'yi getirecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?