ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Bizim için sürpriz bir galibiyet değil

Trifunovic: Bizim için sürpriz bir galibiyet değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Bizim için sürpriz bir galibiyet değil

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde evinde Beşiktaş Sompo Japan'ı mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Aleksandar Trifunovic mücadeleyi değerlendirdi.

Kendileri için sürpriz bir galibiyet olmadığını, bu tarz bir galibiyete birkaç kez yaklaştıklarını ancak başarılı olamadıklarını kaydeden Trifunovic, şöyle konuştu:"Bu bizim için güzel bir başlangıç oldu. Sezon başından beri sakatlıklardan, transferde yaşanan sıkıntılardan dolayı sadece ve sadece son 2 günde tam kadro ile idman yapıp, ilk defa bir resmi maça istediğimiz, kendi kurduğumuz kadro ile çıktık. Böyle olunca da hem hücumda hem savunmada farklı silahlarımızı devreye sokabildik. Başlarda yeni gelen oyuncuların sisteme entegre edilmesi nedeniyle biraz zorlanabileceğimizi düşünüyorduk. Jones da baba olduğu için bizden 7 gün ayrı kalmıştı. Karşımızda iki senedir birlikte oynayan ve çok iyi bir antrenöre sahip ekip vardı. Böyle bir takıma karşı böyle bir galibiyet almak beni ekstra memnun etti. Çok umutluyum, sezonun ikinci devresinde farklı, bugün seyrettiğiniz tarzda bir takım izleyeceksiniz. İnanılmaz bir atmosfer vardı, taraftara da teşekkür ediyorum."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gençler için ne yapıyoruz?
Sonraki Haber Gözünüz tramvayda olsun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?