ANA SAYFA > SPOR > Paraları ödenmezse Trabzon Karşıyaka'ya gelmeyecek…

Paraları ödenmezse Trabzon Karşıyaka'ya gelmeyecek…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Paraları ödenmezse Trabzon Karşıyaka'ya gelmeyecek…

Sezon başından beri ödemelerin geciktiği Trabzonspor Basketbol'da oyuncular, Pınar Karşıyaka deplasmanına gitmeme kararı aldı.

Kulübe ihtarname çeken bazı yabancı oyuncular, menajerleri ile görüştükten sonra takım içine bir toplantı yaptı. Toplantıda oyunculardan bazıları maça gitmeme konusunda farklı düşünse de alınacak genel karara uyacaklarını söyledi. Toplantıda alınan karar ise paraların yatmaması durumunda İzmir'e deplasmanına gitmemek şeklinde oldu. İzmir'e sabah uçağı ile gitmesi planlanan oyuncular paraların yatması durumunda Perşembe günkü maç için akşam uçağına binecek. Bir diğer olasılık, oyuncuların ikna edilerek sabah uçağına binmeleri. En kötü olasılık ise oyuncuların ikna olmaması veya paraların yatmaması ve takımın maça gitmemesi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, borçlar için ek süre istedi
Sonraki Haber Karşıyaka'da eşini öldüren emekli polise müebbet…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?