ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Caz Festivali başlıyor...

Karşıyaka Caz Festivali başlıyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Caz Festivali başlıyor...

Karşıyaka Belediyesi, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleşecek "Karşıyaka Jazz Festivali" ile kentin kültür-sanat yaşamına yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Birbirinden değerli sanatçıların katılımıyla jazz rüzgârları estirecek festival, 22 Kasım Çarşamba akşamı Kerem Görsev Trio’nun konseriyle başlayacak. Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) eşliğindeki konserle, organizasyona muhteşem bir açılış yapılacak.
Caz müziğinin farklı renkleriyle zenginleşen festival programı; 23 Kasım’da Birsen Tezer, 25 Kasım’da Kürşat Başar & Burçin Büke & Ayşen, 26 Kasım’da Meltem Cumbul & Manuş-u Âlâ konserleriyle devam edecek. Organizasyonun 27 Kasım’daki finalinde ise usta sanatçı Bülent Ortaçgil sevenleriyle buluşacak. Konserler saat 20.30’da başlayacak. Ayrıca hafta sonunda gündüz konserleri de olacak. 25 Kasım Cumartesi saat 15.00’te Buca Blues Quartet, 26 Kasım Pazar günü aynı saatte Benshi sahne alacak. Konserlerin biletleri Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu gişesinden ve Biletix’ten edinilebilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyaka Belediyesi olarak, kentimizi kültür ve sanatta marka kent haline getirmek için çıktığımız yolda önemli organizasyonlara imza atmayı sürdürüyoruz. Bu kez de ‘Karşıyaka Jazz Festivali’ ile alanında ülkemizin çok değerli sanatçılarını müzikseverlerle buluşturacağız. Her etkinliğiyle müzik şöleni yaşatacak festivalimize tüm İzmirlileri bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Filede hakemler THY'yi galibiyete uçurdu...
Sonraki Haber Karşıyaka'nın 3 branşı galibiyete hasret kaldı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?