ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > KSK'nin 105.yıl dönümünü sahnede kutladılar

KSK'nin 105.yıl dönümünü sahnede kutladılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'nin 105.yıl dönümünü sahnede kutladılar

Türkiye’nin en önemli rock solistlerinden Koray Candemir ve Harun Tekin Şakalı Akustik ile İzmir’i hem duygulandırdı hem güldürdü. Karizmatik ikili Karşıyaka’nın 105. Yıl dönümünü kutlamayı da unutmadı.

Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu’da Dev Ajans organizasyonuyla gerçekleşen Şakalı Akustik, Harun Tekin ve Koray Candemir’i espirili bir şekilde sahneye takdimleriyle başladı. Koray Candemir Özdemir Asaf şiirinin bestelenmiş hali Yakın’ı söylerken, Harun Tekin eski bir Mor ve Ötesi Şarkısı Beyaz’ı  solo performansla seslendirdi.  Sahneye çıktıkları ilk andan inene kadar seyirciyle sürekli diyalog halinde olan ikili İzmirliler’e duygusallığın yanında bol bol kahkaha da attırdı. Müzzeyyen filminin müziği ‘Muhteşem bir son’u seslendirirken Koray Candemir’in, Sezin Akbaşoğulları’nın söylediği bölümleri ‘Aysel’ karakterine bürünerek söylemesi salonda büyük kahkahalara neden oldu.  ‘Şairin elinde’ ve ‘Bir derdim var’ ve Mehmet Güreli bestesi ‘Kimse Bilmez’i adeta seyircinin söylediği konser İzmirliler’den tam not aldı.

Harun Tekin’in Karşıyaka’nın 105. Yılını kutlarken ‘105 yıllık çınarın önünde hepimiz saygıyla eğiliyoruz’ demesi salondan büyük alkış aldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Halim Okta: Düşme hattından çıkmak yalnız 2 galibiyete bakar
Sonraki Haber Kol Saati

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?