ANA SAYFA > SPOR > Minik futbolcular Yamanlar Gençlik Merkezi’nde kampta...

Minik futbolcular Yamanlar Gençlik Merkezi’nde kampta...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Minik futbolcular Yamanlar Gençlik Merkezi’nde kampta...

Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, minik futbolcularını kampta buluşturdu. Yamanlar Gençlik Merkezi’ndeki kampta farklı aktivitelerle sezona hazırlanan sporcular hem stres attı hem de moral depoladı.

Alternatif spor branşlarına verdiği destekle adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, altyapı futbolcularını Yamanlar Gençlik Merkezi’ndeki kampta buluşturdu. U-11, U-12, U-13 ve U-14 yaş grubundaki sporcular, üç gün boyunca eğitime alındı. Hem stres atarak hem de moral depolayarak sezona hazırlanan minik sporcular; Rugby, Trekking, Futbol Antrenmanları, Sabah Jimnastiği, Su Oyunları, Spor ve İlkyardım ile futbol kural ve kaideleri konulu seminerlere de katıldı.

Toplam 21 branşta, 830 sporcuya eğitim ve spor imkanı tanıyan Karşıyaka Belediyesi, yaz boyunca, diğer branşlardaki sporculara da kamp yaptıracak. Yamanlar Gençlik Merkezi’nde; voleybol, futbol, basketbol, golf sahaları, tenis kortları, yüzme havuzu ile amfi tiyatrodan yararlanacak olan gençler, yeni sezonda başarıyı kovalayacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “3 yılda, branş sayımızı 3’ten 21’e çıkarttık. Alternatif spor branşlarını destekliyor ve genç sporcularımızın çabasıyla önemli başarılar kazanıyoruz. Bu kapsamda, yaz kamplarının da motivasyon sağlayacağına inanıyoruz. Tüm sporcularımıza yeni sezonda da başarılar dilerim” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Güven'den cevap gecikmedi...
Sonraki Haber Ponitka'dan Pınar Karşıyaka'ya veda...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?