ANA SAYFA > SPOR > Başkan Altuğ’un “görüşüyorum” dediği Akçay Konyaspor’la sözleşme imzaladı…

Başkan Altuğ’un “görüşüyorum” dediği Akçay Konyaspor’la sözleşme imzaladı…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Altuğ’un “görüşüyorum” dediği Akçay Konyaspor’la sözleşme imzaladı…

Şirket işleri nedeniyle bir süredir Pakistan’da bulunan Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ, Teknik Direktör Atilla Güneş'in yerine teklif götürülen ve bugün başkan Mutlu Altuğ’un “bizzat ben görüşüyorum” dediği Mustafa Reşit Akçay Konyaspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı…

Karşıyaka Başkanı Mutlu Altuğ bugün yaptığı yazılı açıklamasında bir süredir yönetime danışmanlık yapan Murat Şamil Şen'le ilgili bilgi verdi. Altuğ, Akçay'la görüşmeleri bizzat yürüttüğünü, Şen'in ise projelendirme aşamasında kendilerine destek olduğunu söylerken, “Kulübün mali sıkıntılarının herkes tarafından biliniyor. Borç, icra, alacak davalarından kurtulmak istiyoruz. Yaklaşık 1.5 aydır bu yönde çalışma yaptık ve borçlarımızı yapılandırmak adına yol almaya başladık. Borç temizliği için kulüpte denetleme ve mali tabloya vakıf olma çalışmaları yürütülmekte, bu konuda mali müşavir Evren Özcan ve Yönetim Danışmanı Murat Şamil Şen bize destek vermektedir. Bütün çalışmalar benim ve yönetim kurulunun onayı ile olmaktadır. Kulübün finans ve yönetim planlaması için hizmet veren danışmanlar benden ve yönetimden habersiz, izin almadan hiçbir belgeyi incelememektedir. Geçmişten gelen idari ve finansal yanlışları belirleyip katkı sağlamaktadırlar. Futbol takımımız ve altyapısı büyük bir potansiyeldir. Bu potansiyelimiz de ancak gerçek, sürekli ve sürdürülebilir plan, yönetimle ortaya çıkar. Bu yönde ilk görüşmemiz Mustafa Reşit Akçay'a gelecek projesi sunularak başlamıştır ve halen görüşmeler gerçekleşmektedir. Bu önemli atılımda yapılan, 'Murat Şamil Şen hoca getiriyor, sponsor buluyor' spekülasyonu tamamen gerçek dışıdır. Konunun doğrusu, yönetim olarak bu yönde Şen ve Özcan'dan projelendirme aşamasında destek istememizdir. Akçay'la görüşmeleri ben yapmaktayım. Artık her branşta yükseliş zamanıdır, plan, programımız buna göredir" dedi.

Karşıyaka Başkanının “biizat görüşmeleri yürütüyorum” dediği teknik direktör Mustafa Reşit Akçay o sıralarda Atiker Konyaspor ile 3 yıllık mukavele imzaladı. Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yer alan kulüp idari binasında gerçekleşen imza töreninde konuşan başkan Ahmet Şan şunları söyledi: “Bugün Mustafa Reşit Akçay hocamızla 3 yıllık bir anlaşma yaptık. Atiker Konyaspor camiamıza hayırlı olsun inşallah. Hocamızla uzun uzadıya konuştuk. Hoş geldiniz diyorum ve görevinde başarılar diliyorum.”

İmza töreninin ardından konuşan teknik direktör Mustafa Reşit Akçay “Daha önce söylediğim sözlerden yola çıkarak bizi buraya çeken, çok cazip bir kulüp olmasına rağmen, çok cazip projeler ve önerilerle önümüze gelmiş olması bizim yıllardır heyecan duyduğumuz bir alana girilmiş olması bizi buraya bağlayan birinci etkendi” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'da Markovic dönemi sona erdi
Sonraki Haber Karşıyaka Yamanlar’a tırmanma duvarı…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?