ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka Balkan Festivali'nde geri sayım

Karşıyaka Balkan Festivali'nde geri sayım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Balkan Festivali'nde geri sayım

Balkan göçmenleri, Karşıyaka’daki Balkan Festivali'nde bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Festival, 4 Mayıs Cuma günü Karşıyaka Çarşı'dan, Bostanlı Pazaryerine kadar gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü ile başlayacak.

Balkan derneklerinin ev sahipliğinde, Karşıyaka Belediyesi desteği ve İZFAR Organizasyon işbirliği ile düzenlenecek olan Karşıyaka Balkan Festivali, 4 Mayıs 2018 Cuma günü Bostanlı Kapalı Pazaryerinde başlayacak ve 3 gün boyunca sürecek.

Karşıyaka Balkan Festivali, 4 Mayıs Cuma günü Karşıyaka Çarşı'dan, Bostanlı Pazaryerine kadar gerçekleştirilecek kortej yürüyüşü ile başlayacak. Balkan kıyafetleri ve müzikleri eşliğinde gerçekleştirilecek olan yürüyüş kapsamında kortej, sahil boyunca vatandaşların gününe renk katacak.

Festivalde Balkan müziğinin sevilen sanatçıları da sahne alacak. 4 Mayıs Cuma günü Sakoband, Murat Balkan ve Arif Şentürk, 5 Mayıs Cumartesi günü Burhan Güneş ve Ceyhun Üsküp ve 6 Mayıs Pazar günü ise Havva Karakaş festivalde sahne alarak, şarkılarını festival ziyaretçileri için söyleyecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nin kursları sezon finali yaptı
Sonraki Haber Başkan Kocaoğlu 1 Mayıs'ı işçilerle birlikte kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?