ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyakalı 1500 öğrenciye karne hediyesi

Karşıyakalı 1500 öğrenciye karne hediyesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı 1500 öğrenciye karne hediyesi

Karşıyakalı çocuk ve gençlere ücretsiz eğitim desteği sağlayan Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi, American House Dil Okulları Karşıyaka Şubesi işbirliğiyle, bin 500 öğrencisine karne hediyesi verecek. KARGEM öğrencileri, bir aylık ücretsiz kurs programıyla, İngilizce konuşma becerilerini geliştirme fırsatı yakalayacak.

Karşıyaka Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi (KARGEM), hem yarıyıl tatiline girecek öğrencilere karne hediyesi vermek hem de İngilizce eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla, American House Dil Okulları Karşıyaka Şubesi ile işbirliği yaptı. Bu kapsamda KARGEM’de öğrenim gören bin 500 öğrenci, kurumun bir aylık ‘İngilizce Konuşma Kulübü’ programından ücretsiz olarak yararlanacak.

5 ile 12. sınıf aralığındaki KARGEM’li öğrenciler, seviyelerine göre gruplar halinde eğitim alacak. Deneyimli öğretmenler tarafından verilecek derslerde, çeşitli konu başlıkları altında İngilizce konuşma alıştırmaları ve tartışmalar yapılacak. Öğrenciler teorik bilgilerini pratiğe dönüştürme şansını yakalarken, İngilizce iletişim becerilerini geliştirmiş olacak. Eğitime ilişkin, 368 88 88 numaralı telefondan da detaylı bilgi alınabilecek.

Çocuk ve gençleri en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “KARGEM’de çocuklarımızın hem okullarında hem de lise ve üniversite sınavlarında başarılarını artırmalarına katkı sağlamak amacıyla ücretsiz eğitim desteği sağlıyoruz. Diğer taraftan da sosyal ve kültürel gelişimleri için pek çok etkinlik ve organizasyona imza atıyoruz. Bu yarıyıl tatilinde de İngilizce Konuşma Kulübü ile çocuklarımıza hem zevkli hem de eğitici bir armağan vermek istedik. Tüm çocuklarımıza şimdiden iyi tatiller ve başarılar diliyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka’da Bryon Allen sakatlandı!..
Sonraki Haber CHP’li Sertel: BİK’in yeni uygulaması yerel basının kapısına kilit vurdurur

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?