ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka'da 2 isim başkanlık için nabız yokluyor...

Karşıyaka'da 2 isim başkanlık için nabız yokluyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da 2 isim başkanlık için nabız yokluyor...

Karşıyaka’da başkanlık için kulüp başkanı Mutlu Altuğ ile Divan Başkanı Cihan Büyükoral nabız yokluyor…

Karşıyaka camiasında 45 milyon TL borç ve transfer yasağı nedeniyle 2 hafta sonra yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi sessizlik hakim olsa da, Mutlu Altuğ ile Cihan Büyükoral çalışmalarını sürdürüyor.
Altuğ ve Büyükoral, Yaşar Holding’ten randevu alarak, yapacakları görüşmede holdingin gelecek sezon için düşündüğü 6 milyon TL’lik sponsorluk bedeli konusunda “söz”, başkanlık için “destek” almak istiyor.
Mevcut kadronun korunması için 2,5 milyon TL'ye, yeni sezon peşinatları ve gerekli ödemeler için de yaz döneminde 6 milyon TL'ye ihtiyacı çözmenin yollarını arayan Başkan Mutlu Altuğ, Yaşar Holding'le görüşmek için randevu bekliyor.
Divan Başkanı Cihan Büyükoral da, başkanlık için sessiz sedasız hazırlık yapan bir başka isim. Yaşar Holding ile hafta sonu Çeşme Altın Yunus’ta görüşme ayarlayan Büyükoral destek aldığı takdirde başkanlık için net karar verecek.
Taraftar Derneği ve Çarşı Grubu da olağanüstü genel kurulda aday çıkmaması olasılığı üzerine alternatifler başkan ve yönetim için kollarını sıvayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Migros 65 ildeki mağazalarında ''İyi Yaşam'' eğitimleri verdi
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka, Best Balıkesir deplasmanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?