ANA SAYFA > EKONOMİ > Cumhuriyet Mahallesi Pazar Yeri dört dörtlük oldu

Cumhuriyet Mahallesi Pazar Yeri dört dörtlük oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Cumhuriyet  Mahallesi Pazar Yeri dört dörtlük oldu

Cumhuriyet Mahallesi’ndeki pazar yerini baştan sona yenileyen Karşıyaka Belediyesi, çatı kaplaması çalışmalarını da tamamladı. 2 bin metrekarelik alanın çatısı, taş yünü dolgulu sac malzeme ile kaplandı.

Isı yalıtımı sağlanarak, hem yaz hem de kış mevsiminde ağır hava şartları nedeniyle yaşanan sıkıntıların önüne geçildi. Pazar yerinin bodrum katında açılacak otopark için de çalışmaların son aşamaya geldiği ve Ocak ayı başında faaliyete geçirileceği belirtildi.

Pazar yerinde, daha önce de temizlik ve hijyen koşullarının sağlanması için zemin ıslah çalışması yapıldı. Zemin sularının tahliye edildiği kanallara yalıtım malzemesi sürülerek, zemin sularının otopark alanına sızmasının önüne geçildi. Kanal içinde biriken suların yaydığı kötü koku sorununa da çözüm sağlandı. Taşkınların önlenmesi için yağmur suyu kanalları onarıldı. Işıklandırmada yetersiz kalan bölgelere takviye yapılarak aydınlatma sistemi genişletildi.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Cumhuriyet Pazar Yerimizi, bölge halkının ve pazar esnafının da istek ve önerilerini dikkate alarak yeniledik; daha temiz ve daha çağdaş bir alışveriş ortamı yarattık. Vatandaşlarımızın huzuru ve mutluluğunu sağlamak, en iyi hizmetleri sunmak için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Pazar yerinde yapılan yenilikleri sevinçle karşılayan esnaf ve mahalle sakinleri ise “Yıllardır yaşadığımız sıkıntılardan kurtulduk. Sesimize kulak veren ve taleplerimizi yerine getiren Karşıyaka Belediyesi’ne ve Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı’da sular kesildi…
Sonraki Haber İşitme Engelliler Derneği'nden Yücel'e teşekkür plaketi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?