ANA SAYFA > SPOR > Bornova Belediyesi'nden bir spor tesisi daha

Bornova Belediyesi'nden bir spor tesisi daha

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi'nden bir spor tesisi daha

Doğanlar’da Yeni Bornova Stadı, Altındağ’da da Atatürk Spor Kompleksi gibi tesisleri İzmir’e kazandıran Bornova Belediyesi’nin ilçenin dört bir yanındaki spor yatırımları artarak sürüyor. Işıkkent’de de atıl durumda bulunan araziye futbol sahası yapılması için hazırlıklar başladı.

Yeni Bornova Stadı ve Atatürk Spor Kompleksi gibi iki önemli tesisi kente kazandıran Bornova Belediyesi, ilçenin dört bir yanında yaptığı yatırımlarla da vatandaşların spor yapmasına olanak sağlıyor.  Özellikle gençleri ve çocukları kötü alışkanlıklardan korumak, onları spora teşvik etmek için yapılan tesislere bir yenisi daha ekleniyor.

Atıl durumdaki arazi değerlendirilecek

Işıkkent’te atıl durumda olan arazide Bornova Belediyesi, bölgeye yeni bir saha kazandırıyor. Yapılacak saha ile hem kötü görüntü ortadan kalkmış olacak hem de bölgedeki çocukların ve gençlerin spor yapmalarına olanak sağlanacak. Işıkkent’teki sahada 1 adet hakem odası, sporculara ait 2 adet soyunma odası, duş ve tuvaletler yer alacak.

Bölge sakinlerinin talepleri doğrultusunda proje çalışmalarına başladıklarını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila “Yeni Bornova Stadı, Atatürk Spor Kompleksi gibi İzmir’de fark yaratan dev spor yatırımlarımızı hayata geçirdik. Ama bunlarla da yetinmeyerek spor alt yapısı ile ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Işıkkent’te yapımına başlayacağımız sahayı kısa sürede tamamlayacağız. Böylece bu bölgedeki çocuk ve gençlerimize güzel bir spor tesisi kazandıracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kent turlarında ''güz etabı'' başlıyor
Sonraki Haber İZSİAD Tavla Turnuvası'na Becker desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?