ANA SAYFA > SPOR > Urla denizine yelken açan sporcular ödüllerini aldı

Urla denizine yelken açan sporcular ödüllerini aldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Urla denizine yelken açan sporcular ödüllerini aldı

Urla Geleneksel Bağbozumu Şenlikleri kapsamında düzenlenen ve Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen 4. Urla Uluslararası Bağ Bozumu Yelken Yarışları Şampiyonası sona erdi.

Final ayağının bugün gerçekleştiği yarışların sonunda Ali Rıza Mete Urla Yelken Gençlik ve Spor Kulübü'nde ödül töreni gerçekleşti. Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'ın katılımıyla başlayan törende dereceye giren sporcular ödüllerini aldı. Bağbozumu şenlikleri kapsamında yedi gün süren yarışlara üç ülkeden toplam 129 sporcu katıldı.

ARM Urla Yelken Kulübü, Çeşme Yelken Kulübü, Marmara Yelken Kulübü, Foça Yelken Kulübü, Karşıyaka Yelken Kulübü, J. K Delfin, Tekirdağ Yelken Kulübü, Fenerbahçe Spor Kulübü, Ankara Yelken Kulübü, Burgaz Yelken Kulübü, Bodrum Yelken Kulübü, Solo Yelken Kulübü, İstanbul Yelken Kulübü ve İÇDAŞ Spor Kulübü sporcularının ödül aldığı törende Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek ve Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar'a da katkılarından dolayı plaket takdim edildi.

Urla sporla ve sporcusuyla güzel bir yer diyen Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek: "Geleneksel hale gelen bu yarışların gelecek yıllarda artan bir coşkuyla artacağına da inanıyorum. Zor dönemlerden geçiyoruz ama sizlerle bir araya gelerek bu organizasyonu devam ettirmek istedik. Şehitlerimizden dolayı düzenleyeceğimiz konseri iptal ettik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu yıl burada yelkenlerini denizlerimize açan herkesi gelecek yıllarda yine Urla'ya bekliyorum" şeklinde konuştu.

Hain saldırılar sonucu Şehit düşenlere Allah'tan rahmet dileyerek konuşmasına başlayan Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, " Bu etkinlikleri daha güzel kutlamak isterdik ama içimiz yanıyor. Ülke olarakta zor günlerden geçiyoruz. Ama çocuklara yaptığımız yatırımın daha sonralarda Ülkemize daha güzel bir şekilde döneceğine inanıyoruz. Bir sporcu annesi olarakta, bütün sporcu velilerine de gönülden kutlamak istiyorum. Bağbozumu şenlikleri önemli bir zamandı bizler için. Bunun yedi gün süren IGOR Yarışları ile de taçlandırdık. Dün sporcularımız Urla turuda yapmış. Umarım Urlamızı beğenmişinizdir . Urla çok güzel ve özel bir yer. Sizleri burada görmekten mutluyuz. Gelecek yıllarda sporcu sayımızın artması dileğiyle hepinize başarılı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'e 2 yeni üniversite...
Sonraki Haber İzmir'de maraton heyecanı başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?