ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka, Brown'ı resmen açıkladı

Pınar Karşıyaka, Brown'ı resmen açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka, Brown'ı resmen açıkladı

Yeni sezonda yoluna büyük oranda yenilenmiş bir kadroyla devam edecek olan Pınar Karşıyaka, ABDli guard J'Covan Brown ile anlaştığını resmen açıkladı.

Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Pınar Karşıyakamız , ABD’li guard J’Covan Brown ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. 14 Şubat 1991 doğumlu Brown  kariyerinde Rethymno Aegean, KAOD, Caneros de La Romana, Astana ve Türk Telekom takımlarında yer almıştır. 2015 – 2016 sezonunun ilk yarısında Türk Telekom forması giyen Brown , ikinci yarısında ise Yunanistan’ın AEK takımında mücadele etmiştir.  Yunanistan Basketbol Ligi normal sezonunda 10 maçta 8.2 sayı, 1.5 ribaund ve 2.4 asist ortalamalarını yakalarken Play Off’ta ise oynadığı 10 karşılaşmada ise 12.2 sayı, 3 ribaund ve 3.6 asist ortalamaları mücadele etmiştir" ifadelerine yer verildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka transferde hız kesmiyor
Sonraki Haber Doğru tercihin adresi İzmir Üniversitesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?