ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Zeki Müren şarkılarıyla anıldı, KODA sezona veda etti...

Zeki Müren şarkılarıyla anıldı, KODA sezona veda etti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zeki Müren şarkılarıyla anıldı, KODA sezona veda etti...

Türk Sanat Müziği’nin unutulmaz ismi Zeki Müren, 22. ölüm yıl dönümde anlamlı bir konserle anıldı.

Karşıyaka Belediyesi Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosundaki konserde, İzmir Kültür ve Musiki Derneği Türk Musikisi Korosu sahne aldı. Şef İsmail Özçeltik yönetimindeki koro, Müren’in hafızalardan silinmeyen, ölümsüz eserlerini seslendirdi. Salonu tamamen dolduran sanatseverler gece boyu şarkılara coşkuyla eşlik etti.
Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası (KODA) ile Emir Ersoy Project’i Karşıyakalılar ile buluşturdu. Şef Oğuzhan Kavruk’un yönettiği ‘Yaza Veda Konseri’nde, Latin şarkıların yanı sıra Türk Pop Müziği’nin Latin versiyonları da yorumlandı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Karşıyakamıza çok yakışan organizasyonlarla, her yaş ve kesimden vatandaşlarımızı kültür ve sanatla buluşturmaya devam ediyoruz. Bu haftaya ‘Sanat Güneşimiz Zeki Müren’ konseri ile çok anlamlı ve güzel bir başlangıç yapma şansı bulduk. Ardından KODA ve Emir Ersoy Project ile yaza veda ettik. Yeni sezonda gerçekleştireceğimiz etkinliklerle, kültür ve sanatın kalbi Karşıyaka’da atmaya devam edecek” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Haber Bulunamadı
Sonraki Haber KSK'de yönetim futbolculara prim dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?