ANA SAYFA > GÜNDEM > MHP'li Yılmaz: Karşıyaka’nın ve KSK’nin sorunlarını MHP olarak biz çözeriz

MHP'li Yılmaz: Karşıyaka’nın ve KSK’nin sorunlarını MHP olarak biz çözeriz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MHP'li Yılmaz: Karşıyaka’nın ve KSK’nin sorunlarını MHP olarak biz çözeriz

MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz “Karşıyaka’nın ve KSK’nin sorunlarını MHP olarak biz çözeriz. Bunun için, plan ve projelerimiz ve teknokratlarımız hazır. Siyasi irade olarak da bu sorunları çözmekte kararlıyız” dedi.

CHP’li Belediye Başkanı Akpınar ile Ak Parti arasındaki tartışmaya MHP Karşıyaka İlçe Başkanı Akif Yılmaz da dahil oldu. Başkan Yılmaz, “ Karşıyaka stadı ve Karşıyaka taraftarı,  maalesef, iktidar ve ana muhalefet iki siyasi partinin arasında kalarak mağdur olmuştur. Bir tarafta namus sözü vererek stadı yaptırmak istediğimi söyleyen, ancak bunun için hiçbir çaba göstermeyenler, diğer tarafta Karşıyakalılık bilinci taşımayan, atamaları tetikçilik olarak kullanarak stadın yapımına karşı çıkan parti ve onun Belediye Başkanı. Belediye de meclis üyeleri olmasına rağmen, stadını isteyen taraftarın sesi olamayanların, yerel seçimin yaklaşması ile birlikte sesleri çıkmaya başlamıştır. Diğer tarafta ise; 4 buçuk yıldır Karşıyaka Belediye Başkanlığı yapmış kişi, şimdi çıkmış gelin toplantı yapalım diyor, stadyum üstünden yine seçim yatırımı yapmak istiyor” diye konuştu.

İzmir’i 2002 yılından beri yöneten CHP’nin her seçim öncesi stad sözü verdiğimi ancak stadı yapması bir yana, yapacak olana dahi engeller çıkarttığını dile getiren, MHP İlçe Başkanı Akif Yılmaz şöyle konuştu; “ Maalesef Türkiye’nin her yerinde projeler yapan, projenin önündeki engelleri kaldıran Ak Parti’de bunu fırsat değerlendirip, stadı sözde yapamıyor, stadyum ihalesinin iki kere iptal olmasına göz yumuyor.  Açıkçası Karşıyaka’ya yapılması planlanan ve KSK’nün kurtuluşu olarak değerlendirilen Karşıyaka Stadı, bu iki parti için seçim malzemesi ve şeytan hesabı oluyor. Karşıyakalı taraftarlar, stadın sahilde yapılmaması için kaç CHP’li yöneticinin dava açtığını ve bunların kim olduğunu da öğrenmek istiyor.”

CHP’li belediye başkanı aday adayları ilk proje olarak stad projesini halka anlattığını ifade eden Başkan Yılmaz şöyle devam etti: “Başta Cihan Türsen olmak üzere, CHP’li belediye başkan aday adayları merkezdeki ağabeylerinden korktukları için, stadın nereye yapılması gerektiği konusunda bile net değil. Hala yuvarlak konuşmalara devam ediyorlar. Bu partilerin, İzmir yönetimindeki zihniyetleri değişmediği sürece, daha uzun zaman Karşıyaka Stadı ili partinin arasında tenis topu gibi gidip, gelmeye devam edecektir.

MHP’nin ve kendilerinin geçen dönem içerisinde Karşıyaka Spor Kulübü ve taraftarlarının yanında yer aldığını vurgulayan Başkan Yılmaz, geçen dönem içerisinde yaptıkları açıklamaların ve KSK’nün sorunlarını Kamuoyuna taşımalarının bunun açık kanıtı olduğunu vurguladı. Yılmaz, “ Karşıyaka’nın ve KSK’ün sorunlarını MHP olarak biz çözeriz. Bunun için, plan ve projelerimiz ve teknokratlarımız hazır. Siyasi irade olarak da bu sorunları çözmekte kararlıyız.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP'li Yıldırım’dan Çiftçioğlu’na tepki: Akıl sıkıntısı çekiyorsunuz
Sonraki Haber İzmir'e yapılan diplomatik ziyaretler yoğunlaştı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?