ANA SAYFA > ÇEVRE > Çevre için gönüllü oldular...

Çevre için gönüllü oldular...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çevre için gönüllü oldular...

Topluma hizmet için sürekli etkinlikler gerçekleştiren Lions kulüpleri, bu kez çevre için örnek bir çalışmaya imza attı.

Dünya Temizlik Günü kapsamında organize olan lions kulüpleri, her biri ayrı bir bölgede gönüllü temizlik yaptı. Çevre duyarlılığını arttırmaya yönelik gerçekleştirilen etkinliğe katılanlar “Yaşadığımız alanları temiz tutmalıyız. Lion üyeleri olarak her zaman çevre etkinliklerine hazırız ve gönüllüyüz” dedi.

Ege- Akdeniz  Lions Dernekleri Federasyonu,  tüm kulüplerin katılımı ile örnek bir çevre etkinliği gerçekleştirdi. Federasyon Başkanı Zeynep Kocasinan’ın önderliğinde başlatılan kampanyaya 32 kulüpten yüzlerce kulüp üyesi katıldı. Her kulüp kendine farklı bir bölge belirleyerek üyeleriyle birlikte eldiven takıp çevre temizliği gerçekleştirdi. Yol kenarları, parklar, sahil kenarları başta olmak üzere kent merkezlerinde ve ortak kullanım alanlarında yaptıkları temizlik kampanyasında tonlarca çöp toplayan lionlar aynı çalışmayı farklı tarihlerde de sürdürme kararı aldı.

Kampanyaya katılan üyelerine teşekkür eden Federasyon Başkanı Zeynep Kocasinan “ 118 R çatısı altında, çevre komisyonu girişimleri ile 32 kulübümüz kampanyaya katıldı. Katılan kulüplerimiz arasında gençlerimiz de vardı. İzmir’deki kulüplerimiz Çeşme, Göztepe, Güzelbahçe, Kemeraltı, Karşıyaka, Küçükyalı, Mavişehir, Manavkuyu, Urla, Mordoğan, Seferihisar ‘da temizlik yaptılar. Kulüplerimiz ayrıca Antalya Konyaaltı ve Lara’da, Denizli’de, Manisa, Muğla, Fethiye, Marmaris ve Milas Güllük’te çevre temizliği yaptı.  Bir günümüzü çevre temizliği yaparak geçirdik. Kampanya içerisinde çevrelerimizin temiz tutulması için bilgilendirme ve uyarılar da yaptık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka unutmadı
Sonraki Haber Körfez suyundaki iyileşme sürüyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?