ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Kaptan Mustafa 10 yıl sonra 3.ligde oynayacak

KSK'de Kaptan Mustafa 10 yıl sonra 3.ligde oynayacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Kaptan Mustafa 10 yıl sonra 3.ligde oynayacak

Karşıyaka'da son yıllarda pek çok futbolcu kulüpten ayrılıp başka takımlara giderken, kaptan Mustafa Aşan, altyapıdan yetişen oyuncuların dışında gemiyi terk etmeyen tek isim olarak dikkat çekiyor.

Yönetimin geçen ay yeniden anlaştığı tecrübeli ön libero ilk kez 1. Lig'de 2014 yılında giydiği yeşil-kırmızılı formayı iki defa küme düşme acısı yaşamasına rağmen sırtından çıkarmadı. Kaf-Kaf'ta 1. Lig ve 2. Lig'de toplam 3.5 sezon forma giyen Mustafa, 2018-19 sezonunda 10 yıl sonra 3. Lig'de mücadele edecek.

Orta sahadaki çalışkanlığı, hırslı futbolu ve mücadeleci karakteriyle taraftarlardan bol bol alkış alan 29 yaşındaki futbolcu, 3. Lig'de son olarak 2008 yılında İnegölspor formasını terletmişti. Yeşil-kırmızılı ekipte toplam 104 müsabakada görev alan Mustafa Aşan, yeni sezonda yine kaptanlık pazu bandını takacak. Süper Lig tecrübesi de olan usta krampon genç meslektaşlarına yine ağabeylik yapacak. Mustafa Aşan, aynı zamanda takım içi disiplini sağlama konusunda teknik heyete yardım edecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gazeteciler ''Barış Selçuk'' için yarışacak
Sonraki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yıldırım: 19 İlçe Kılıçdaroğlu'nun yanında

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?