ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'ndan muhteşem gösteri

Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'ndan muhteşem gösteri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'ndan muhteşem gösteri

Karşıyaka Belediyesi'nin ana okullarından birisi olan Mavişehir'deki Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu'nun yıl sonu gösterisi muhteşem oldu.

Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğüne bağlı olan Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulunun yıl sonu gösterisi Şemikler'deki Karşıyaka Belediyesi Ahmet Priştina Kültür Merkezi Gösteri Salonu'nda yapıldı.
Karşıyaka'nın Filizleri Ana Okulu öğrencilerinin yıl boyunca hazırlandığı "Yıl Sonu Gösterisi" İstiklal Marşımız ile başladı, İzmir Marşı ile sona erdi.
Üçüncü, dördüncü, beşinci ve altıncı sınıflarının ayrı ayrı hazırladığı müzikli dans gösterileri velilerden büyük alkış aldı. Okul yönetimi tüm öğrencilere "Yılın öğretmeni" nadalyası takarken, aşçıyı da unutmadı ve "Yılın aşcısı" ilan edildi. Gösteriler sonunda babalar sahneye davet edildi ve öğrenciler hep birlikte "benim babam" şarkısını söyleyip, babalarına "Yılın Babası" madalyası taktı.
Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Zafer Çalışkan konuşmasında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a desteklerinden dolayı teşekkür etti ve tüm çocukları kutladı. 


 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MHP'li Bulut: Tek suçlu KSK değil
Sonraki Haber Karşıyakalı yıldız kızlar şampiyonayı 23. sırada tamamladı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?