ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Engelleri aşan muhteşem konser

Engelleri aşan muhteşem konser

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Engelleri aşan muhteşem konser

Engelliler Haftası nedeniyle engellilere destek için verilen konser engellilere destek oldu.

“En Büyük Engel Sevgisizliktir” gelin hep birlikte onlar için söyleyelim sloganı ‘Dünden Bugüne Musıki Kulübü’ nün verdiği konser 15 Engelliye de biri akülü 15 engelli arabası kazandırdı.

Şefliğini ses sanatçısı Güldehen Marmara’nın müzik direktörlüğünü keman virtüözü Selçuk Gönüldaş, sunuculuğunu Göksenin Çakmak’ın yaptığı ‘Dünden Bugüne Musıki Kulübü’, Karşıyaka Belediyesi’nin desteğiyle Kapshon Ayakkabı, Gazi Hastanesi, Sandalyeci A.Ş. Mopa Mutfak, En Gözde Restaurant, Bemar Kariyer Okulu, Tuna Mobilya ve Köprü Kişisel Gelişim Psikolojik Danışmanlık sponsorluğunda, Bostanlı Suat Taşer Açıkhava Tiyatrosu’nda engelliler için verilen konser ayakta alkışlandı.

Konsere Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu, Belediye Başkan Vekili Muammer Gezginci,İlçe Emniyet Müdürü Metin Esen,  İlçe jandarma Komutanı Ahmet Karaman, Sakatlar Derneği Başkanı İlknur Peder, Karşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nail Çetin, KASİAD Başkanı Süleyman Özsakkallı, Kızılay Karşıyaka Şube Başkanı Kamil Karadeniz, önceki dönem BESİAD Başkanı Altuğ Algür ve çok sayıda davetli katıldı.

Sponsorlardan Kapshon Ayakkabı sahibi Hakan Solak’a palaketini Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Kazım Arapoğlu verirken tüm sponsorlara plaket verildi.

Kaymakam Yücel, Başsavcı Arapoğlu ve Müdür Çetin birer konuşma yaparak yardımseverlere teşekkür etti. Yardımların devamını dilediler.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sanat engel tanımadı...
Sonraki Haber Pınar KSK ligi farklı mağlubiyetle tamamladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?