ANA SAYFA > SPOR > Pınar Karşıyaka'da cezalar kapıda...

Pınar Karşıyaka'da cezalar kapıda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Pınar Karşıyaka'da cezalar kapıda...

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı açıklamada bulundu.

Başkan Büyükkarcı'nın KSK'nin resmi sitesinde yaptığı açıklama şöyle: ‘‘ İstanbul deplasmanında Beşiktaş Sompo Japan’a kaybetmiş olduğumuz müsabakada mağlubiyetten çok sahada sergilemiş olduğumuz takım olgusundan uzak görüntü, şahsımı ve tüm yönetim kurulu üyelerimizi maalesef üzmüştür.

Göreve geldiğimiz günden bu güne özellikle takımın sezon başında maruz kaldığı olumsuzlukları da düşünerek yaklaşımlarımızda uyarıcı, yapıcı ve onarıcı olmaya çabalasak ta sorumluluklarımızı yerine getirmede ve verdiğimiz sözleri tutmada kararlı durmuş olsak ta, özellikle kırmızı çizgilerimizde karşılığını maalesef göremediğimiz kanısındayım.

Unutulmamalıdır ki hiçbir kimse Karşıyaka Spor Kulübü’nün ve özellikle ay yıldızlı armanın üzerinde değildir, olamazda!. Uyarı ile çözemediklerimiz maalesef ki ceza ile aşılacaksa; olması gereken hak edildiği şekilde yapılacaktır.

Önümüzde normal sezonun tamamlanmasına 3 maç kalmış olup öncelikle Cuma günü evimizde oynayacağımız Sakarya Büyükşehir Basketbol maçını ve ardından kalan iki maçımızı kazanarak, ligi ulaşabileceğimiz en iyi yerde sonlandırmak gayesindeyiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir’de Tüketici fiyat endeksi aylık yüzde 1,63 arttı
Sonraki Haber Ak Partili Şengül: Kılıçdaroğlu'nun kardeşinin başvurusunu reddettik

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?