ANA SAYFA > SPOR > Trifunovic: Tur, 19'dan 6'ya düşürmemizle geldi...

Trifunovic: Tur, 19'dan 6'ya düşürmemizle geldi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Trifunovic: Tur, 19'dan 6'ya düşürmemizle geldi...

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Yunanistan temsilcisi PAOK'u yenerek çeyrek finale kalan Pınar Karşıyaka'nın coachu Aleksandar Trifunovic, "İlk maçtaki 19 sayılık farkı 6'ya indirmemiz tur için en önemli detay oldu" dedi.

Trifunovic, PAOK maçının ardından katıldığı basın toplantısında, oyuncularına, teknik ekibine ve güzel atmosfer oluşturan taraftarlara teşekkür etti.  Oyuncularına ilk maçtaki 6 sayılık farkın çok önemli olmadığını söylediğini aktaran Trifunovic, "İlk maçtaki 19 sayılık farkı 6'ya indirmemiz tur için en önemli detay oldu. Defanstan geri adım atmadık, kontrolü PAOK'a bırakmadık. Maçı kazanmasını bildik. Yarından itibaren Eskişehir Basket maçına hazırlanacağız" diye konuştu.

PAOK Başantrenörü Ilias Papatheodorou da Pınar Karşıyaka'yı tebrik ederek üçüncü periyotta iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Son periyotta üst üste hatalar yaptıklarını kaydeden Papatheodorou, "Son periyotta hücumda istediğim tempoyu yakalayamadık ve mağlup olduk. Oyuncularımı gösterdiği efordan dolayı bir kez daha tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'ın babası 4. ölüm yılında anıldı...
Sonraki Haber Taraftar isteyince, basketbolcularla futbolcular omuz omuza...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?