ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı kızlar, Balıkesir'e gitti...

Karşıyakalı kızlar, Balıkesir'e gitti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kızlar, Balıkesir'e gitti...

Türkşye Bayanlar Voleybol Ligi A grubunda gençleriyle mücadele eden Karşıyaka, 20.haftada yarın deplasmanda lider Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Saat 16:00’da Balıkesir Şehit Turgut Solak Spor Salonu’nda başlayacak olan karşılaşmanın Karşıyaka'daki bölümünü tamamlayan yeşil kırmızılılar, bu sabah Balıkesir'e gitti... Bugün Balıkesir'de son çalışmasına çıkacak ekibimiz, daha sonra otelde istirahate çekilecek ve maç saatini bekleyecek.
Ligde on dokuz hafta geride kalırken yeşil kırmızılı ekibimiz 14 galibiyet 37 puan ile dördüncü sırada yer alırken; Balıkesir Büyükşehir Belediyespor 18 galibiyet 54 puan ile grubumuzda lider durumda.
Ligin ilk yarısında Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan mücadelede takımımız sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılmıştı...

Fotoğraf: Vehbi MOĞOL

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Murat Sır'ın sözleşmesini fesh etti
Sonraki Haber Büyükkarcı: Karşıyaka forması neredeyse, büyük Karşıyaka taraftarı oradadır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?