ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Karşıyaka, Uğur Mumcu’yu anıyor

Karşıyaka, Uğur Mumcu’yu anıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka, Uğur Mumcu’yu anıyor

Karşıyaka Belediyesi, 1993 yılında katledilen Araştırmacı Gazeteci - Yazar Uğur Mumcu anısına özel bir söyleşi düzenleyecek. Mumcu’nun 25. ölüm yıl dönümü olan 24 Ocak’ta gerçekleşecek etkinliğe, Bostanlı Suat Taşer Tiyatrosu ev sahipliği yapacak.

Saat 20.00’de başlayacak söyleşide, Tarihçi - Yazar Sinan Meydan, Hukukçu Celal Ülgen ve Gazeteci - Yazar Mustafa Mutlu Karşıyakalılar ile buluşacak ve demokrasi şehidi Uğur Mumcu’yu anlatacak. Öncesinde Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası Quartet Topluluğu’nun müzik dinletisi sunacağı etkinlik, halka açık ve ücretsiz olacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Çeyrek asır önce hain bir saldırı sonucu yitirdiğimiz Uğur Mumcu; yazıları, düşünceleri ve aydınlık mücadelesiyle daima yolumuza ışık olmaya devam edecektir. Atatürk değerlerinin yılmaz savunucusu, Cumhuriyet sevdalısı Uğur Mumcu'yu, Adalet ve Demokrasi Haftası’nın da başlangıcı olan ölüm yıl dönümünde, bir kez daha saygı ve özlemle anacağız. Herkesi bu anlamlı buluşmaya bekliyoruz” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'nın konuğu Murcia
Sonraki Haber Emekli astsubaylar: Afrin için göreve hazırız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?