ANA SAYFA > SPOR > Sancak: Karşıyaka’yı alırım ama…

Sancak: Karşıyaka’yı alırım ama…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sancak: Karşıyaka’yı alırım ama…

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, Karşıyaka'ya şartlı talip olabileceklerini borcun makul bir seviyeye çekilmesi gerektiğini ve bunun için de fedakârlığın sadece kendilerinden beklenmemesi gerektiğini söyledi.

Sancak, kulübün 60 milyon liralık borcunun ancak makul bir seviyeye çekilebilmesi halinde, Karşıyaka'nın futbol ve basketbol şubelerine talip olabileceklerini belirtti.
Mesut Sancak, Karşıyaka camiasının önde gelen isimlerinden gelen talep üzerine, Karşıyaka Spor Kulübü ile görüşmelerin gerçekleştiğini ortak akılla mutabakat arandığını söyledi. Şirketleşmenin 18 puan silinme ihtimali bulunan Karşıyaka Spor Kulübü için en doğru çıkış yolu olduğunu, tüm alacaklıların anlaşmak üzere iyi niyet göstermesini, fedakarlığın sadece kendilerinden beklenmesinin yanlış olacağını vurguladı. 20 - 21 Ocak'ta yapılacak olağanüstü kongrede, ortak akıl ışığında tüzük değişikliği ile şirketleşme kararı beklediklerini ve bu süreçte borç tutarının makul bir çizgiye çekilmesini istediklerini dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Körfezde tüm seferler saat 16.00'da başlıyor
Sonraki Haber Karşıyaka'nın genç yıldızı ameliyat oldu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?