ANA SAYFA > GÜNDEM > Zarlar otizmli çocuklar için atıldı...

Zarlar otizmli çocuklar için atıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Zarlar otizmli çocuklar için atıldı...

Sosyal projeler ile farklı hizmetlere imza atan lions kulüpleri, bu kez otizmli çocuklar yararına tavla turnuvası gerçekleştirdi. Karşıyaka Yalı Lions Kulübü önderliğinde, Tarihi Kemeraltı, Alsancak, Kordon ve Karşıyaka Lions Kulüpleri işbirliğiyle gerçekleştirilen ödüllü turnuvanın geliri Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Okuluna bağışlanacak.

Karşıyaka Mavişehir Tay Park’ta gerçekleştirilen turnuvaya Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar,  Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, İzmir Vali Yardımcısı Cumhur Güven Taşbaşı, Uluslararası Lions Kulüpleri 118 R Ege ve Akdeniz Federasyon Başkanı Hayri Tuna Yükselen,  bölgedeki lions kulüpleri üyeleri ile tavla meraklıları katıldı. Turnuva,  katılımcılar arasında hem heyecan hem de neşeli saatler yaşanmasını sağladı. Eleme usulüyle yapılan yarışma yaklaşık 5 saat sürdü.

Turnuva sonunda birinci olan Salih Engin, Fuga Mobilya’dan bercer koltuk ile sehpa, ikinci olan Mehmet Üçgül, Çorapçıoğlu Kuyumculuk’tan pırlantalı inci kolye, üçüncü olan Can Ulamışlı Kent Restoran’da iki kişilik akşam yemeği ile mansiyon alan Erkan Toprak Mavra Restoran’dan akşam yemeği kazandı.

Tavla turnuvası geliri ile Sabahat Akşiray Otistik Çocuklar Eğitim Okulu’nun hidroterapi havuzunun  yenilenmesine katkı sağlayacaklarını belirten Karşıyaka Yalı Lions Kulübü Başkanı Hakan Akyıldız. “ Lionlar olarak sosyal projelerimiz ile çevremizde fark yaratmaya, ihtiyaç olan yerlere katkı sağlamaya çalışıyoruz. ‘Otizmin farkındayım, onların yanındayım’ sloganı ile başlattığımız organizasyona büyük katkı sağlandı. Katılım gösterenlere, destek olanlara, katkı koyanlara otizmli çocuklar adına teşekkür ederim” dedi.     

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir rüzgar enerjisinin başkenti oldu
Sonraki Haber MHP Karşıyaka Kadın Kolları yürüyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?