ANA SAYFA > SPOR > Başkan Akpınar ile AK Partili Sürekli stat için bir araya gelecek

Başkan Akpınar ile AK Partili Sürekli stat için bir araya gelecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Akpınar ile AK Partili Sürekli stat için bir araya gelecek

AK Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli dün TBMM'de yaptığı konuşmanın ardından Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile bir araya gelerek stat işini konuşacaklarnı söyledi.

Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli twitter hesabından "Bugün bildiğiniz üzere Genel Kurul’da Karşıyakamızın Kuruluş Yıl Dönümü ile alakalı gündem dışı söz almıştım. Ben yürekten istiyorum ki 1 Kasım Karşıyakamızın Kuruluşundan çok kurtuluşu için önemli bir tarih olarak takvimlerde yerini alsın.Taraflarımızın inancını, yaktığı meşaleyi bir adım ileriye taşıma gayesiyle İzmir’e döndüğümde girişimlerde bulunacağımı söylemiştim. Yarın ilk iş İzmir’de Karşıyaka Belediye Başkanımız Hüseyin Mutlu Akpınar ile bir araya geleceğiz. Birlikte neler yapacağımızı değerlendireceğiz. Ben Hüseyin Mutlu Akpınar Başkanımıza da ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ediyorum. Kim Karşıyaka için taş üstüne taş koyacaksa onunla istişare etmekten, birlikte sorunlara çözüm üretmekten memnuniyet duyacağım" yazdı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ile Ak Parti İzmir Milletvekili Kerem Ali Sürekli'nin bugün görüşmesi bekleniyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kerem Ali Sürekli'den TBMM'de stat çağrısı
Sonraki Haber Karşıyaka One Team, omurilik felçlileri için koşacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?