ANA SAYFA > GÜNDEM > Devhepa’da Karşıyaka etkinlikleri

Devhepa’da Karşıyaka etkinlikleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Devhepa’da Karşıyaka etkinlikleri

Karşıyaka’da Erasmus+Spor Projesi (Devhepa) Avrupa Spor Haftası Etkinlikleri (EWOS) projesi kapsamında etkinlikler gerçekleştirildi.

İzmir Valiliği ortaklığında, İzmir Valiliği AB ve Dış İlişkiler Bürosu tarafındanyürütülen “Sağlıklı Yaşamı Destekleyen Fiziksel Aktivite Stratejilerinin Geliştirilmesi ve Uygulanması (DEVHEPA)” isimli, Erasmus+ Spor Projesi’ etkinliğinde organ, kan bağışı kampanyaları düzenlendi, fidanlar dağıtıldı.

DEVHEPA Erasmus+ Spor Projesi Avrupa Spor Haftası (EuropeanWeek of Sport-EWOS) Etkinlikleri kapsamında Karşıyaka Kaymakamı Saadettin Yücel koordinatörlüğünde Karşıyaka İlçe Sağlık Müdürlüğü, Karşıyaka Kızılay Şube Başkanlığı, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü, İzmir Halk Sağlığı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programı Şube Müdürlüğü’nün de desteği ve Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcı Vekilinin de katılımıyla “Sağlıklı Yaşam Aracı ile Sağlıklı Yaşama Dair Bilgilendirme”, Organ ve Kan Bağışı ve Organ Bağışı Ormanına dikilmek üzere “Fidan Dağıtımı” etkinlikleri ilgi gördü.

Sağlığı geliştirecek fiziksel aktivitelerin geliştirilmesini desteklemek, farklı sektörler arasında iyi uygulamaların değişimini sağlamak, sektörler arası işbirliğinin önemi konusunda farkındalık arttırmak ve yerelde HEPA stratejilerinin geliştirilmesi eylem planına ihtiyacını amaçlanıyor.

İzmir OBM’den Organ ve Kan Bağışı Etkinliğine Fidanlı Destek

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü ve İzmir Valiliği Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Ofisinin vatandaşlarda organ ve kan bağışı konusunda farkındalık oluşturmak için Hükümet Konağı bahçesinde düzenlenen etkinlikte;  İzmir Orman Bölge Müdürlüğü de ücretsiz çam, servi, zakkum ve defne gibi türlerde 2 bin adet fidan dağıtarak destek verdi.

Haber ve fotoğraf: Yılmaz Durmaz

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi Avrupa Şeref Bayrağını teslim aldı
Sonraki Haber Kaymakam Yücel: Vatandaş ile iletişimde dikkatli olmalıyız

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?