ANA SAYFA > SPOR > 50. Balkan Yelken Şampiyonası başladı

50. Balkan Yelken Şampiyonası başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
50. Balkan Yelken Şampiyonası başladı

Türkiye Yelken Federasyonu’nun ev sahipliğindeki Karşıyakalı yelkencilerin de yarıştığı 50. Balkan Yelken Şampiyonası, Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak ve Süleymanpaşa Belediye Başkanı M.Ekrem Eşkinat’ın verdiği start ile başladı..

Tekirdağ Valiliği ve Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi desteği ile Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü’nde gerçekleşen olan şampiyona 10 Eylül’de sona erecek.

Şampiyonanın startının verilmesinin ardından konuşan Türkiye Yelken Federasyonu Başkanı Özlem Akdurak, “Tekirdağ Valiliği ve Süleymanpaşa Belediyesi’nin desteğiyle oldukça önemli uluslararası bir turnuvayı ülkemizde düzenliyoruz. Ülkemizdeki sporcularımızın, uluslararası tecrübesi için faydalı bir yarış olacağını düşünüyoruz. Elbette amacımız ülkemize madalyalar kazandırmak. Bunun yanı sıra sporcularımızın, yurtdışından gelen sporcularla mücadele etmesi ve onlarla arkadaşlıklar kurması da bir diğer hedefimiz. Türkiye’nin uluslararası alanda başarılı organizasyonlara imza atacağını göstermek bizler için değerli” dedi.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı M. Ekrem Eşkinat ise “Tekirdağ Yelken İhtisas Kulübü, ülkemizin en köklü yelken kulüplerinden biri. Süleymanpaşa’da bulunun kulübümüz ülkemize milli sporcular kazandırmış bir kulüp aynı zamanda. Bizler yeni bir belediye olmamıza rağmen hayallerimiz hep büyük oldu. Üç sene önce başladığımız Rodosto Cup Yelken Yarışları’nda bu Türkiye, İtalya, İsveç, Sırbistan, Ukrayna ve Tayland’dan yaşları 7-15 arasında değişen 233 sporcu optimist kategorisinde yarışmak üzere Süleymanpaşa’ya geldi. Böylesi bir organizasyonu başarıyla gerçekleştirdikten sonra Balkan Yelken Şampiyonası’na talip olduk. Süleymanpaşa’nın güzelliklerini 7 ülkeden gelen insanlarla paylaşmak ve onları en iyi şekilde ağırlamak bizleri mutlu ediyor” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi'nden vefa örneği...
Sonraki Haber Karşıyaka’da 9 Eylül coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?