ANA SAYFA > ÇEVRE > Karşıyaka’da temiz çevre seferberliği

Karşıyaka’da temiz çevre seferberliği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da temiz çevre seferberliği

Sağlıklı bir çevre ve daha temiz sokaklar için farkındalık yaratmak isteyen Karşıyaka Belediyesi; parkları, meydanları ve sahil şeridini sıklıkla kullanan vatandaşlara kuruyemiş atık keseleri dağıttı. Başkan Akpınar “Amacımız çevre temizliği ile ilgili farkındalık yaratmak ve insanları bilgilendirmek” dedi.

Çevreye duyarlı proje ve yatırımları ile adından söz ettiren Karşıyaka Belediyesi, sosyal sorumluluk bakış açısıyla, yeni bir farkındalık ve bilgilendirme çalışması başlattı. Belediye Zabıtası, Karşıyakalıların uğrak mekanları olan parklarda, meydanlarda ve sahil şeridinde kuruyemiş atık keseleri dağıtarak, çöplerin yere atılmaması konusunda uyarıda bulundu.

“Karşıyakalıyız, çiğdem yeriz, çevreyi kirletmeyiz” yazılı keseleri hemen kullanmaya başlayan vatandaşlar ile esnaf, bu çalışmayı memnuniyetle karşıladı. Karşıyaka'nın en kalabalık park ve meydanları ile sahil şeridinde ilk etapta 2 bin adet çöp kesesi dağıtıldı. Yaz boyunca bu sayının 10 bine ulaşacağı belirtildi. Vatandaşlarla beraber tüm kuruyemiş satıcıları da hassas olmaları noktasında uyarıldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Özellikle yaz aylarında ortak yaşam alanlarında artış gösteren kirlilikle mücadele etmek ve farkındalık yaratmak için bir kampanya başlattık. Düzenli olarak yaptığımız çalışmalarla sokaklarımızda temizlik ve hijyeni sağlarken, bu şartların korunması noktasında yurttaşlarımızdan da duyarlılık bekliyoruz. Belediye ve halk olarak el ele vereceğiz ve hep birlikte daha temiz bir Karşıyaka yaratacağız” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Erzincan ile yenişemedi
Sonraki Haber İzmir Enternasyonal Fuarı 86. kez kapılarını açmaya hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?