ANA SAYFA > SPOR > Sponsorluğun bedeli belli oldu

Sponsorluğun bedeli belli oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sponsorluğun bedeli belli oldu

Karşıyaka'da, futbol şubesine sponsor olduktan sonra yönetim dışından futbol şubesinin başkanlığına getirilen sponsor HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın vermeyi taahhüt ettiği miktar açıklandı.

Sponsor  HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın patronu Şevket Pehlivan'ın 2017-18 sezonunda kulübe 3 milyon TL vermeyi taahhüt ettiği açıklandı. İmzadan sonra ilk etapta kulübe 250 bin TL kaynak aktaran Pehlivan'ın, sözleşmeye göre ağustos sonuna kadar bu rakamı tesis, salon ve futbol takımının formasının sırt reklamı karşılığında 500 bin TL'ye çıkaracağı ifade edildi.

Sezon içinde HB Pehlivanoğlu İnşaat'ın kulübe ödeyeceği paranın 3 milyon TL'ye çıkacağı belirtilirken, kalan 2.5 milyon TL'nin hibe mi olacağı yoksa temlik karşılığında mı verileceği, sponsorluğun lansman toplantısında açıklanacak. Kulüp ve firma arasındaki anlaşmanın lansmanı hafta içinde yapılacak. Geçen sezon Göztepe'ye de forma reklamı veren Şevket Pehlivan, Karşıyaka'da futbol şubesini kulüpten ayırdıklarını açıklamış, Başkan Mutlu Altuğ ise böyle bir devrin söz konusu olmadığını, Pehlivan'ın şube başkanlığı yapacağını duyurmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Burs aldığı siteyi ziyaret etti
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka'dan yeni kampanya...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?