ANA SAYFA > SPOR > Başkan Altuğ'un danışmanı Şen geri adım attı...

Başkan Altuğ'un danışmanı Şen geri adım attı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Altuğ'un danışmanı Şen geri adım attı...

Karşıyaka'da Başkan Mutlu Altuğ'a danışmanlık yapan Murat Şamil Şen, son dönemde yaşanan gelişmeler üzerine geri plana çekildiğini açıkladı.

Daha önce iç transfer, teknik direktör, eski futbolcu alacağı görüşmeleri ve Yaşar Holding'le olan toplantılara katılan Şen, Başkan Altuğ'un hukuki danışman olarak Cemile Aylin Arslan'ı seçmesi ve kulübü şirketleştirip, hisselerin yarısını almak istediği iddia edilen SBK Holding'le yapılan görüşmeler yüzünden ilişkileri askıya aldığını bildirdi. Kulüp için sponsor arayışı içinde olmadığını, sadece yapılanma üzerine çalıştıklarını söyleyen Şen, "Ancak Cemile Aylin Arslan ve şirketleşme gündeme gelince Mutlu Altuğ'a konuyla ilgili çekincelerimi söyledim. Şu an kulübe uzak duruyorum" dedi.
İç transfer görüşmelerine Başkan Mutlu Altuğ, yurt dışında olduğu için girdiğini belirten Murat Şamil Şen, "Futbolcuların geçen sezondan kalan alacakları için avukatlarıyla görüştük. Paralarının yüzde 30'unu peşin verip, kalanı 36 ay içinde 5 taksitle ödemeyi teklif ettik. Mustafa Reşit Akçay, Ahmet Akcan ve Süleyman Hurma'yla yapılan görüşlerde Altuğ'la birlikteydim. Kulüple ilgili tespitler ve projeler çıkarıp Yaşar Holding'e sunum yaptık. Fikirlerimize sıcak yaklaştılar. Sahibi olduğum Atletik Gelişim Danışmanlık şirketi, aylardır devam eden bu süreçte kulüpten yalnızca komik sayılacak bir rakam olan 5500 TL aldı. Başlattığımız yapılanma tamamlansaydı, sponsorlar zaten kendileri gelecekti" diye konuştu. (haberlercom)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf futbola sponsor buldu...
Sonraki Haber Karşıyaka'da 9 puan silinme korkusu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?