ANA SAYFA > SPOR > KSK toplantısı, gergin başladı sakin bitti...

KSK toplantısı, gergin başladı sakin bitti...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK toplantısı, gergin başladı sakin bitti...

Karşıyaka Spor Kulübü Yönetim Kurulu 2. toplantısını yaptı. Gergin bir havayla başlayan toplantı, sakin bitti ve sonunda yemek yendi...

Mutlu Altuğ'un Pakistan'da olduğu dönemde yetki vererek, "danışman" olarak aldık dediği  Murat Şamil Şen'in yönetim üstü çalışmalarda bulunmasından rahatsızlığını dile getiren yöneticilerin gerdiiği ortam, başkanın açıklamaları ve danışmanın karışmamaması ve kendi işini yapması konusundaki kararından sonra yumuşadı.
Teknik direktör çalışmaları konusunda bilgi veren Mutlu Altuğ, acilen futbolcuların sorununun çözülmesine odaklanmaları gerektiğini ifade etti.
Toplantı sonunda Pınar Karşıyaka'da başarısız bir sezon geçiren ve sözleşmesi fesh edilen coach Nenad Markoviç'e bir veda yemeği verildi. Yönetim kurulu da yemekte bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Eşini öldüren polise 20 yıl ceza…
Sonraki Haber Yorumsuz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?