ANA SAYFA > SPOR > Mustafa Reşit Akçay Karşıyaka'da iddiası

Mustafa Reşit Akçay Karşıyaka'da iddiası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Mustafa Reşit Akçay Karşıyaka'da iddiası

Karşıyaka Spor Kulübü futbol takımının başına Mustafa Reşit Akçay'ın getirirldiği iddia ediliyor.

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Mutlu Altuğ'un danışman olarak anlaştığı, tam yetkiyle çalışmalara başlayan Murat Şamil Şen'in sporx'e verdiği belirtilen ve aynı web spor sitesinde yayınlanan habere göre, Mustafa Reşit Akçay tam yetkilerle Karşıyaka'nın başına gelecek. Söz konusu habere (sporx) ve Trabzon'daki yerel medyanın (61 saat) iddialarına göre ön anlaşma bile yapıldı.
Murat Şamil Şen'in gelişinden ve kulüp içindeki tutumundan rahatsız olan 5 yöneticinin bu konudaki rahatsızlıklarını başkan Mutlu Altuğ'a ileteceklerini ve başkanın Pakistan'dan dönmesini bekledikleri öğrenildi.
Yine www.karsiyakahaber.com 'un aldığı bilgiye göre, kulübe sponsor bulması için davet edilen ancak başkan yetkilerine sahip gibi çalışma yapan Murat Şamil Şen'in "Mustafa Reşit Akçay'ı getireceğim. Kulübün kasasından bir kuruş çıkmayacak. Bulduğum sponsora ödeteceğim" dediği de öğrenildi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 31. Uluslararası İzmir Festivali'nde tiyatro zamanı
Sonraki Haber İzmir Ülkü Ocakları’ndan Türkmen yardımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?